Meet Thérèse

Met een achtergrond in mode, marketing, sales en (loopbaan)coaching was het voor mij, als HSP-er een logische stap om verschillende elementen die ik belangrijk vind in LA ROUTE Coaching te verbinden. 

Vrouwen Empowerment | Coaching | Duurzame Mode | HSP / HSS | Dat doen waar je van houdt in je werk en in je leven | Betekenisvolle loopbaan

La Route

Tussen de Bogen 38

Op een prachtige plek midden in Amsterdam, waar het rustig is, mooi en authentiek zit de praktijk van LA ROUTE Coaching. Als onderdeel van de Cycle Clinic – waar we met vrouwen helpen om vrouwen te ondersteunen en in hun kracht te zetten. 

Aangesloten bij

Cycle Clinic Tussen de Bogen

Sensa Kleurenexpert & Stijlcoach

HSP - HSS Coaching

Noloc

Achtergrond Thérèse

Ik vind het belangrijk om je eigen passies en waar je plezier in hebt te volgen. Met een ‘ ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ – houding ben ik menig avontuur aangegaan. Bij het ontdekken van mijn eigen Hoogsensitiviteit (HSP) in 2011 viel er veel op zijn plek. Dat was de start van een nieuw pad met LA ROUTE. Wilde ik tijdens mijn studie in marketing altijd graag werken en aan de slag in de praktijk.. In mijn werkende leven is leren en nieuwe kennis en ervaringen verzamelen mijn hobby en passie. 

Met inmiddels diverse opleidingen in mijn rugzak (Life Design Coach, Communicatie Trainer – de Galan school voor Training, Sensa Kleurspecialist & Stijlcoach, Coach / Loopbaancoach met Ziel en Zakelijkheid en diverse cursussen o.a. ACT, DiSC en binnenkort TMA), deel ik graag mijn kennis en ervaring in de verschillende trajecten binnen LA ROUTE Coaching. 

Wil je meer weten, lees dan meer op mijn LinkedIN profiel