Kleur en Stijlcoaching

Weten van welke kleuren jij van nature gaat stralen. In wat voor outfits jij je krachtig, prachtig en mooi voelt en waarom. Geen miskopen meer doet, dus op een duurzamere manier met kleding om kan gaan. Dan is een kleur & stijl traject wellicht wat voor jou. 

Kleur & Stijl

Wat is kleur en stijlcoaching?

Wat zijn mijn beste kleuren? Daarin kijken we naar de techniek, ben ik een zomer, herfst, winter of lente type in combinatie met jou als mens en welke elementen van dat type dan écht passen. 

In welke items kom je echt tot jouw recht en vooral waarom. Dat is waar Stijlcoaching over gaat. Hierin combineren we weer de techniek van bijvoorbeeld figuurtypes en wie jij van binnen bent. Wat wil je uitstralen, waarin voel je je fijn. Wat heb je praktisch gezien nodig. 

Maar het belangrijkste is dat kleur en stijlcoaching gaat over jou! Hoe vaak neem jij de tijd om echt iets te doen wat puur voor jezelf is? 

Kleur en Stijlcoaching is wat voor jou wanneer je:

Wat wij vaak horen van onze klanten

Aan de slag

Workshop Kleur en Stijl

In een middag tijd maak je een vliegende start voor een kast die bij jou past. In deze middag: 

Persoonlijk kleurplan

In een uitgebreide kleuranalyse beginnen we met het uitzoeken tot welk kleurtype jij behoort. Zomer, Herfst, Winter of Lente en het subtype wat daarbij hoor volgens het 12-seizoenen kleurtype systeem.

Daarna duiken we in de kleurdoeken in jou op zoek naar wat jouw allerbeste kleuren zijn. 

Wat kom je te weten en neem je mee? 

LA ROUTE - Seizoenstraject

In dit volledige pakket gaan we samen in 6 maanden tijd aan de slag om jouw essentie naar buiten te brengen en te laten zien in jouw stijl. 

Workshop & Sessies op maat

Of je nu een vrijgezellendag voor een vriendin, een inspiratie workshop, mini kleuradvies op je werk of samen met je zus ‘iets’ wilt doen met kleur & stijl. Wij denken graag met je mee! Wij komen hiervoor ook op locatie. Neem contact op en we ontwerpen een fantastische ervaring op maat. 

testimonials

Zet een volgende stap op jouw route

Wil je meer weten over hoe onze kleur & stijltrajecten? 

Plan een telefonische kennismaking in, dat is altijd gratis. Ik spreek je graag! 

Let's Meet