Loopbaancoaching

Weten wat voor jou belangrijk is in je werk. Waar je goed in bent, plezier van beleeft en waar je écht energie van krijgt. Dan is loopbaancoaching wellicht wat voor jou. 

 

Loopbaan

Loopbaancoaching

Wanneer ga je nu aan de slag  met een loopbaancoach? 

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je weet alleen (nog) niet in welke richting je het moet zoeken. Zit je op het goede pad? Zou een andere route beter zijn? Een die meer in lijn is met jouw talenten en competenties?

Je hebt het op je werk druk, te druk, wellicht ervaar je privé ook zaken die jouw stressniveau omhoog brengen. Werk vraagt te veel van je. Misschien hik je wel tegen een burn-out aan, of zit je erin. Maar om dan nu ook nog een nieuwe baan te gaan zoeken, dat wordt te veel. 

Het is al zo lang geleden dat je gesolliciteerd hebt. Hoe werkt dat in deze markt? Welke tools zijn handig, hoe pak je netwerken aan?

Je bent uitgekeken op het werk wat je nu aan het doen bent, je draait op de automatische piloot. De omstandigheden zijn goed, fijn salaris, de collega’s zijn prettig, jij bent alleen niet meer blij… het voelt als een gouden kooi.. bore -out?

 – Loopbaancoaching kan je helpen om richting te vinden en met de juiste tools aan de slag te gaan. 

" They always say time changes things, but you actually have to change them yourself"

Hoe ziet en Loopbaantraject eruit?

Wie ben ik

Je gaat (weer) ontdekken wat voor jou belangrijk is. Wie jij van binnen bent. Wat laat je nu niet zien.

Wat maakt mij blij

Je gaat ontdekken wat in deze fase van je leven jou echt blij maakt. Wat brengt plezier.

wat houdt mij tegen

We onderzoeken wat de factoren zijn die je nu in de weg staan om de volgende stap te gaan zetten.

praktische tools

Een volgende stap nemen op elke vlak doe je door te doen. We gaan in het loopbaanraject aan de slag met concrete tools, zodat je vol vertrouwen die stap neemt.

Aan de slag met je loopbaan!

Wil je serieus aan de slag met jouw volgende loopbaanstap? Plan dan een vrijblijvende telefonische kennismaking of ‘klik-gesprek’ in. Wij denken mee en checken of jouw vraag bij onze praktijk past. Altijd eerlijk en transparant. 

Veel organisaties hebben ook mogelijkheden en budgetten om loopbaancoaching voor hun medewerkers te betalen. Wij vertellen je ook daar graag meer over. 

Zet een volgende stap op jouw route

Wil je meer weten over hoe onze trajecten eruit zien? 

Plan een telefonische kennismaking in, dat is altijd gratis. 

Let's Meet