LA ROUTE ❤
Kleur | Stijl
Rust in je hoofd -> Rust in je kast

In deze workshop maak je een vliegende start op jouw route naar een kast die bij je past! 

We gaan aan de slag met het (her)ontdekken van datgene wat voor jou belangrijk is in jouw stijl. Hoe, dat blijft nog even een verrassing. 

Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke Quick Color Scan. Daarin kijken we welke kleurtype, lente, zomer, herfst, winter bij jou past en waarom. 

De combinatie van de juiste kleuren en jouw unieke stijl maakt dat je na de workshop weet waar je op moet letten om jouw kledingkast zo aan te pakken dat deze helemaal past bij jou! Daarmee creëer je niet alleen meer rust in je kast, je krijgt ook meer rust in je hoofd doordat keuzes maken in kleding ineens een stuk makkelijker worden. 

De innerlijke mens wordt ook goed verzorgd met thee en wat lekkers. 

Of je nu alleen komt of samen met een vriend(in), dit is jouw ME-time!

*Voor mogelijkheden voor een privé workshop in Amsterdam of op locatie, stuur mij een mail. 

WORKSHOP DATA ZOMER 2024

Zaterdag   1 juni  – 10.00 – 12.30 uur 

Zaterdag 15 juni – 13.30 – 16.00 uur 

Zaterdag   6 juli – 13.30 – 16.00 uur 

Wat je gaat leren

In de LA ROUTE Kleur | Stijl Workshop ga je en route naar de kast van jouw dromen.

Tijdens deze workshop krijg je de kans om je persoonlijke stijl te ontdekken en te verfijnen, zodat je met vertrouwen je garderobe kunt samenstellen. Of je nu toe wilt werken naar een capsule wardrobe of meer wilt weten over de verschillende kleurtypes. We leggen een basis zodat jij een kast kunt creëren die past bij jouw unieke persoonlijkheid. 

Je weet straks

Wat je gaat doen

Yes, ik ben erbij

FAQ

Vind hier de antwoorden op jouw meestgestelde vragen 

Je hoeft nog niets te weten over verschillende kleurtypes. Dat komt allemaal in de workshop aan bod. 

In de workshop kijken we helemaal op nieuw naar jou. Het kan dus zijn dat hetzelfde kleurtype eruit komt. Echter kan er ook een ander type uitkomen. Laat je verrassen. 

Er worden per periode nieuwe workshops aangeboden. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerste hoort wanneer er nieuwe workshops aankomen. 

Het is zeker mogelijk om dit met een groep, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest te doen. Hiervoor kan ook apart een datum worden afgesproken. Stuur daarvoor een mail met jouw vraag naar therese@laroutecoaching.nl 

Zodra jouw betaling binnen is, is jouw plek in de workshop verzekerd. 

Je kan deze workshop heel goed volgen zonder dat je de andere deelnemers kent. De sfeer is altijd open, fijn en vertrouwd. Veel vrouwen ervaren het als heel prettig om samen met andere vrouwen met iets bezig zijn wat zij allemaal leuk vinden. 

Je kan tot 7 dagen voor de workshop contact opnemen om jouw ticket om te boeken. 

Een workshop kleur en stijl is goed te organiseren met collega’s voor of op jouw werk. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

De locatie van de workshop is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en eventueel met de auto. Parkeren is mogelijk door een plaatsje te reserveren via de Vicky app, locatie Tussen de Bogen, Amsterdam.